Mašina!!!

06.10.2014 17:38

STAŇKOVSKÁ MAŠINA K NEZASTAVENÍ...mohlo by se oběvovat palcovými titulky na titulních stranách všech sportovních plátků v případě, že by Hraničář působil v nějaké vyšší soutěži, např. v Synot lize. Bohužel jen díky stadiónu, na kterém vlčáci působí, toto není možné. Ale sportovními výkony? Těmi již Buštovi chlapci doslova tlučou na dveře nejvyšších soutěží...Kdo byl na Dynamu ČB může má slova jen potvrdit.

5. 10. 2014 zavítal do vlčího doupěte soupeř z Nové vsi. Převaha byla od začátku na straně domácích. Po krásném průniku Studničky se kopala penalta. Míč si postavil shooter Fleischman (bratr slavnějšího mistra KHL z roku 2014 Petra Fleischmana...pozn. redakce)  a ranou do pravé tyče bohužel neskóroval. Po pumelici byl zápas přerušen ma 30 min. z důvodu svaření tyče hostující branky. Pak se již ale pokračovalo a nakonec Hraničář vedl po hlavičce agilního Vonky st...Další a další útoky se valily na branku hostí. Ale s gólovým zakončením se blýskla až letní posila z J A R, Mark Schwarzmann. Po zrychlení do plné rychlosti se vydal napříč velkým vápnem a soupeři nezbývalo než sáhnout po nedovoleném zákroku. K penaltě se tentokrát postavil sám postižený Mark Schwarzmann a střelou k tyči nedal brankaři šanci, 2:0 v poločase. Gólovou radost projevil svým oblíbeným saltem vzad.

Do druhé půle Haničář vstoupil skvěle. Po opakovaném přímém kopu Schwarziho z 18m, musela opět nastoupit technická četa a pomocí hmatů a chvatů vymotat míč z šibenice novoveské branky. Po té Hraničář trochu ubral a dal tak příležotost i své jedničce v bráně, Juriji Gejnovi. Ten, před očima svých soupeřů zastávajících branku vlčáků Jana Berjozina, Zeda Novotného a Bobyho "Robertka" Pipka, si vychutnával soupeře svými úžasnými Robinsonovými skoky a držel tak stále naděje svého týmu na dlaší čisté konto. Po té přísný soudce Bicek neuznal 2 góly kanonýrů Studničky a Fleischmana. Nakonec se ale přeci jen zaplněná Wolf aréna zaradovala po 4. Gól vstřelil Ronan Newman, další z posil kterou z kokosové ráje Jamajky přivedl nový sportovní manager Vojtila Matuzska. Tímto výsledkem, tedy 4:0, zápas skončil.

A příště? V příštím kole se Hraničář, za nastandardních bezpečnostních opatření, představí na hřišti Dynama Magdaléna. Upozorňujeme naše fanoušky a jejich manželky, aby si lístky rezervovali na portálu freevideo.cz. Následně lístky budou k vyzvednutí na pokladně v Majdaleně, nejpozději však hodinu před startem zápasu a  jen při předložení občanského průkazu. Odjezd Fanklubu tedy 2 hod před výkopem z tradičního místa...