Modernizace WOLF arény

09.10.2014 22:02

I díky reakcím, které vyvolal článek o Wolf aréně, se nám podařilo ziskat vyjádření nejvyššího managementu ke stavu stadiónu od sportovního managera Vojtili Matuzsky...


Staňkovští určitě nezapomínají na fanoušky. Staňkovskému managementu se podařilo vyjednat několikamilionovou dotaci na výstavbu schodů z hráze směrem k luxusní restauraci a tím zmnohonásobit komfort pro všechny fandy. Vše je stoprocentně hrazeno z dotací od Evropské Unie. Jóséph Předsedopulos na svých cestách po evropě dokázal získat zmíněnou finanční pomoc. Dokonce máme na levé straně schodů i bezbarierový sjezd pro invalidy a pro cyklisty. Schody budou jistě vyhovovat všem. Jak malým, tak velkým fanouškům. Každý si jistě najde ten správně vysoký. Na jaře by měla být ve druhé etapě dostavěna lanovka, která bude fanoušky vracet zpět na hráz. Podařilo se nám sehnat část staré lanovky ze Sněžky. Slavnostní přestřižení pásky obstaral bývalý starosta Jean Todt. Zároveň popřál mnoho spokojených chodců. Předseda Staňkova si kromě pírka mnul i ruce. Schody určitě zapracujeme do zimní přípravy. 

S pozdravem Vojtila Matuzska

Děkujeme našemu božskému Vojtilovi, že nám dal tímto příspěvkem naději v to, že naše sny se přeci jen mohou proměnit v realitu.